Kelme in samenwerking met Voetbalshop

 

De futsal schoenen zijn ook verkrijgbaar via Voetbalshop.nl. In december 2016 zijn Kelme en Voetbalshop een samenwerking aangegaan om de futsal collectie onder de aandacht te brengen.
Lees onderstaande blog van Voetbalshop om kennis te maken met de beste futsalschoenen ter wereld. 

--------

Zaalvoetbal is sinds het seizoen 2011/2012 terug op de kaart gezet met een aparte afdeling binnen de KNVB en het aantal zaalvoetballers groeit gestaag. Het Spaanse sportmerk Kelme richt zich onder andere op het zaalvoetbal met hun indoor zaalvoetbalschoenen. Sinds 2005 zijn zij actief op de Nederlandse voetbalmarkt.

Zij lanceren nu een aantal nieuwe zaalvoetbalschoenen met de Subito 3.0, Precision en America Junior. Er spelen een aantal bekende zaalvoetballers op Kelme zaalvoetbalschoenen. Onder andere Oranje-international Lachsen Bouyouzan en Jong Oranje speler Soufian Charraoui. Felix Verhaar, broertje van Sparta Rotterdam aanvaller Thomas Verhaar, speelt ook zijn zaalvoetbalwedstrijden op Kelme schoenen.

 

Kelme Subito 3.0
De nieuwe Kelme Subito 3.0 zaalvoetbalschoenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende opvallende kleuren: Electric Orange, Lime en White. De Kelme zaalvoetbalschoen staat bekend om zijn lichte gewicht voor snelle spelers en de Subito is de lichtste uit de collectie. Met het K-Flex systeem is de schoen nog flexibeler.

 

Kelme Precision

De Kelme Precision zaalvoetbalschoen is terug in nieuwe kleuren. De comfortabele zaalvoetbalschoen heeft een Phylon tech laag voor extra comfort en demping. Samen met de rubberen ultra grip zool zorgt dat voor een perfecte grip in de zaal. 

 

Kelme America Kids
Voor junior zaalvoetballers heeft Kelme de America Junior collectie. Ook deze zaalvoetbalschoenen zijn licht van gewicht en zijn geschikt voor de snelle en behendige speler. De non-marking laag van de buitenzool zorgt voor een goede grip in de zaal zonder strepen achter te laten.

 

 

Bekijk hier de volledige Kelme indoorcollectie bij Voetbalshop >>